Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luggsliten


Han cyklade förbi
Karlsson
Han såg alltid så nött ut
En nyinflyttad tant frågade

”vad jobbar den där karln med
han ser alltid så luggsliten ut”

”han jobbar” skrattade den andra
”han jobbar” och fortsatte skratta
”han jobbar PÅ SOPTIPPEN”….




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-06-23 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO