Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När smärtan fångar

 

Rädslan slår mig
hårt pulserar hjärtat
paniken skriker högre

i tystnadens väggar

När ögonen ser smärta
målas dess panik upp
de bilder från förr speglar mig

i hjärtat de slår ångest

Mörka skuggor omfamnar
när dofter sjunker in
allt djupare skriker själen

När andnöd och tårar kommer 
vill jag fly långt bortom
dit inget ont kan hända mer

 




Fri vers av Lindizz
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-23 10:43



Bookmark and Share


  Glensan
Mycket fint välskriven text
välformulerad och vacker
2009-07-15

    leelee
Oj så bra!
2009-07-04

  devilsangel
Mycket bra skrivet, igenkänningsfaktor hög...
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz