Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nuet kan livet överraska mig!




När jag
släpper taget
och är i

Nuet


kan livet
överraska mig
med något
nytt
och
oväntat


När jag
är fast
i mina
tankar
så är jag
fast i
det som
varit
och
det
går bara
runt
och
runt
och
runt
igen




Fri vers av Ewa Flower
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-23 13:44



Bookmark and Share


  Rockalex
Jo

när man

lägger

tankarna

i

en gryta

och rör om

och har glömt bort dom andra bitarna av sej själv

(t. ex. hjärtat med mera)

då är det lätt

att annat skräp

trillar ner i grytan

framför allt rädslan
2009-06-26

  Cosmic Johanna
Ja så är det i mycket,

vi åker i våra karuseller och ibland kliver vi av.

kosmoapplåder!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower