Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vers

 

det var inte om kärleken

hon satte sig ned

för att skriva

 

när hon

gjorde det

gång efter gång

 

hon var

ärligt talat lite

trött på människorna

 

särskilt de

som var som hon




Fri vers av molly crayons
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-23 16:29



Bookmark and Share


  Матрёшa
hihihi, word!
Härliga uppfriskande ord!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons