Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Orden som vi sagt varandra
vill jag att ni spar
Skratten som vi delat
ger oss styrka att stå kvar
Minnena, de finns för evigt
och det är de vi har

När det mörknar och du gråter
ska jag viska tyst till dig
Och även om jag inte syns
så vet att du har mig

Tårarna du gråtit
ska jag torka från din kind
Jag ska röra vid ditt hjärta
och göra mig påmind




Fri vers av Line W
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-23 16:59



Bookmark and Share


  Glensan
Vacker text som berör ens sinne
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W