Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Your the meaning in my life your the inspiration...


Oslagbar

Tid och rum, det oändliga i det ändliga

Det fullständigt absoluta

Alltid statiskt dynamisk men aldrig i våg

Så böljande, gungande ljuvlig,

konkret osynlig i ditt berörande

En företeelse ljusår ifrån,

samspelandes med mitt vara,

i regnbågens toner – universell harmoni

Ett komplement till min skugga

Min fasta punkt när jag tecknar min livslinje

Mitt före och mitt efter

Mitt Eviga Nu…




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 18:16



Bookmark and Share


  KristinaE
.. där i nuet behövs magisk osynlig kraft - då finns möjlighet att blir just "oslagbar"!
2009-06-25

    Jan Cederlöf
Ja , vackert om en inspirerande person.
2009-06-25

    sunny
Wow, snacka om att øppna sitt hjærta...
Hoppas personen i fråga førstår och uppskattar dej!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för