Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm vidare!

jag drömde om dig hela natten,
men det var inte en mardröm denna gång som det annars alltid brukar vara.
nej jag drömde om dig och mig, tillsammans..
vi bara stod där, tillsammans
och såg lyckliga ut
så fridfullt som det bara gick.
sedan gick du och hoppet var förlorat.

men det var bara en dröm, tror jag..
eller var det?
tänk om allt det verkliga var en riktig dröm..
inte en riktig händelse,
men som sagt så saknar jag dig.
och jag älskar dig.
du är det närmsta jag har,
du är mig närmre än mina egna organ.
och då slog det mig, jag drömde..




Fri vers av emye
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emye
emye