Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En diktares vardag

... sommar, sol, bäckars brus och skogens alla bär
- Älsklingen, har du sett duken från i fjol
- Kära du jag skapar nu. Jag vet ej var den är
... tranors dans, sommarkrans, sommarben i kjol

... kärleksröst i mitt bröst, dans en ljummen kväll
- Jag la den i en låda här jag blir så jäkla trött
- Men hjärtat mitt jag skriver ju. Var tyst nu är du snäll
... lätta moln på himlen blå, en liten flaska rött

.. duggregn över liten strand där vågor båtar bär
- Majsan stickar kläder nu för hon ska snart få barn.
- Men sluta nu så är du snäll. Jag skiter i det där.
... mörka moln på himmelen, Majsan strypt med garn

... blixtrar nu från himmel svart, regn i dagar sju
- och Åke du vet han från Höör som gifte sig med Siv
- Men kvinna kan du fatta då ... STÖR MIG INTE NU!!
... måste döda Åke nu ... och helst då med en kniv

... vulkanutbrott, vredesmod, allting bara dog
- Är det nåt på tv:n nu ... nåt vi borde se?
- SATANS MÄNSKA KNIP IGEN NU FÅR DET VARA NOG
... Jakob Hård har kolera och Grive diareé

... sommaren är jävligt arg och vintern jävligt vred
- Hjärtat mitt jag trivs så bra och älskar bara dig
- hmm eeh ja jag vet ju det, jag älskar ju dig med
... molnen lättar, slutar nu, ska krama om min tjej




Fri vers av dweeb
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-24 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb