Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse!




Antingen
så blir jag
dränkt av kärlek
eller så
får jag ingen alls


Mitt inre barn
är chockat
och känner sig
förstörd
av alla krav
av att
ta hand om
någon annan
också
att få ta
ansvar för
andra


Jag vill vara
fri
och
dela
mitt liv
med
andra
i
sann
gemenskap




Fri vers av Ewa Flower
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-24 13:23



Bookmark and Share


  Rockalex
Härligt Ewa

mycket väl

visionerat
2009-06-26

  Glensan
Så skall det vara

vackert framfört
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower