Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimSedoka ~ Carpe Diem (Memento Mori Del II)

~¤~

"Kom ihåg döden"
är ett bättre citat än
Carpe Diem (vi kallar

"Fånga Dagen"), för
det betyder...var rädd om
dig...och tiden...vi har här

LPWJ 24/06/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-24 17:07



Bookmark and Share


  beam72
jag håller med tillfullo
tack
2009-06-24

    ej medlem längre
Min släkts valspråk med rätt översättning ja...
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP