Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ett ljus går upp







Vi satt och pratade

om livet

och varför det blev

som det blev

med oss

först talade han

och jag lyssnade

sedan talade han

och jag lyssnade

till slut talade han

och jag förstod

äntligen varför




Fri vers av Mygg
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-24 21:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja-och vi gör det så ofta,glömmer att vi finns och har ett värde-focuserar på någon annan som glömmer att vi finns och har ett värde! ajaj aj-känner detta!
2009-06-30

  berxper
Som ett pussel...som läggs bit för bit. Du skriver så bra!
2009-06-27

    leelee
Bättre sent än aldrig...och vad skönt att förstå. Och till och med förstå hur mycket man måste anstränga sig innan man förstår. Applåd!
2009-06-26

  stenen/ Yv Ericsson
Jag blir lite ledsen av dina ord, och ängslig över vad du förstod...
Så modigt av dig att lyssna.
Du skriver otroligt bra, det är bara så.
2009-06-25

    ej medlem längre
Fint flyt i texten! Den lämnar mycket åt fantasin och självtolkningar. Det gillas :)
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg