Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legion



Du är elektrisk, du lyser du brinner
lämna mig, ta mig
håll mig intill dig

eller förvisa mig ur ditt hjärta

ibland när du talar
är rösterna många
och sprungna från olika platser i rummet

och ensam på golvet står jag

ditt ansikte ler, men din tunga är kluven
du är vacker, din röst är skön

du tar och du ger, snälla håll mig intill dig
förkasta inte min utsträckta hand


förpassa mig inte i dödens skugga,
den död som är att inte känna mer

där tusen sorgfyllda varelser vandra med armar sträckta mot skyn




Fri vers av amarcord
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tematiken är strålande. Jag har läst den här en gång tidigare men den är till och med bättre än jag minns. Bokmärker.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord