Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kil i mitt hjärta




Det satt en kil
i mitt hjärta
nu är den borta
och jag känner
mig fri


Jag låg i en
grå barnvagn
lämnad
att gråta
mig till söms
2 månader gammal
så tystnade
min gråt
för jag
gav upp
varför försöka
att få
någonting alls
då det
ingenting
fanns att få
kände jag då



Jag känner nu
djup tacksamhet
till min healer
Inger
som hjälpte mig
att kilen få loss


Ut ur mitt hjärta
strömmar nu
rosa rosor
och lägger
en bädd
över den
gamla grå
barnvagnen




Fri vers av Ewa Flower
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 15:43



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Hm, visst är det underbart, har upplevt liknande, tack för att du skrev om det
2009-06-25

  Cosmic Johanna
Vackra bilder och färger,

de rosa rosorna ger.

Vackert med känslosymbolik,

kosmoapplåder!
2009-06-25

  rocksolid
Det där låter hur bra som helst!
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower