Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen kan jag älska även mig själv.

Så öppet är mitt hjärta för dig,
du som visar dig vara som jag.
Du har fått mig att älska mig själv.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 22:34



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
det är den högsta kärleken
2009-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm ... underbart! : )
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta