Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två trasiga skor blekta av sol



solen bländar
saltsjö morgon
båtarna sover
vid bryggan
två själar
vaknar till liv
blir det tredje dagen gilt?
blir det tredje dagen gilt?


*


dagar här
tusentals fotsteg
mellan
affischer som fastnat
lite svagt
på näthinnan
en film
jag aldrig kommer
att se


*


en symbol för ett sverige
som älskar nått folkkärt
står i sommarskrud
bredvid mig

TVÅ FINGRAR
i halsen
TVÅ FINGRAR
i halsen
jag vill bara spy
jag vill bara spy

svart tyg bildar två trasiga skor
i lera eller i evig grönska
flyr ut mot ödslig park
blir påmind om något
betydligt bättre

TIO FINGRAR
som skapat
TIO FINGRAR
som skapat
plåster mot min hy
plåster mot min hy


*


ett kaknästorn i brand
en glob delad i två

stad i kaos
stad i kaos

jag önskar att stockholm faller med mig
jag önskar att stockholm raseras med mig

med mig
med mig
ikväll




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare