Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnproblem.

Dags att gå till sängs
dags att gå till sängs
dags att gå till sängs

Jag är inte ensam
Jag ÄR inte ensam
JAG ÄR INTE ENSAM!!

ett otal kvalster delar natten med mig!




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta