Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kollisionsrisk






Vi pratar

förbi varandra

tänker jag

när hans ord

passerar mina

med god

marginal




Fri vers av Mygg
Läst 247 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-26 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag blir inte förvånad-mångas ord passerar dina med god marginal-kognitivt sett!
2009-06-30

  arie
ja ibland är det som flerfiliga motorvägar
som möter varandra
det går snabbt och det finns klara avgränsningar
mellan mötande trafik


ja, så ser nutidsmännsikan ut i dag
vi har alltför bråttom


men också ;
så finns det ju massor med andra skäl

du har en särdeles förmåga att sätta ord åt
det så s.k "vanliga " i ¨vår tillvaro som ligger där som ett visst raster och kanske stör

och som vi kanske inte alltid
ger så mkt uppmärksamhet
till
som vi kanske ibland
kunde må bra av göra


hoppas i övrigt att sommaren lever väl med dig

kram
2009-06-26

  Cosmic Johanna
Ja så är det många gånger,

stark igenkänningsfaktor.
2009-06-26

  Cosmic Johanna
Ja så är det många gånger,

stark igenkänningsfaktor.
2009-06-26

    leelee
Fyndig! Och nä...där blir inga barn gjorda! :-)
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg