Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller ett par






Snälla

skulle du

kunna ta

och kliva av

mitt hjärta

en stund

det behöver

vila

ett slag




Fri vers av Mygg
Läst 241 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-26 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ok!
2009-06-30

  berxper
Väldigt bra! En träffsäker avslutning.
2009-06-27

  stenen/ Yv Ericsson
Knuffa ner! Och gör ditt hjärta ledigt för någon annans tyngd..

S hälsar att du är bäst på detta.
2009-06-26

    leelee
Det lâter ju livsfarligt. Bäst jag stannar kvar! :-)
2009-06-26

  etthjärtaäralltidrött
klockrent!
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg