Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sista av månader och den första

 

den nya tiden ligger 

strandad på en solsäng

 

känner solvärmen

dofta mot näsan, strukturer 

av tyger och trä mot handen och

 

vet att det är dags

närsomhelst nu




Fri vers av molly crayons
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-26 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons