Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstörst.

Mitt i natten kommer hon fram
ölglad och vinvimsig till trots...
så kärlekstörstande,
den lilla flickan
inuti
- Se mig, hör mig, rör vid mig!
Hennes önskan är innerlig och sann.
Ingen alkohol i världen
kan lura
hennes känsla av litenhet.

Hon har gjort sig vacker,
med färg och manikyr,
sommarklänning med en röd volang.
Doftar hallon, rosmarin.
Men hennes leende avslöjar sanningen.
Det sitter fast,
i ett ansikte som saknar trovärdighet.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 509 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-27 01:11



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Hmmmm ... starkt & sant.
2009-06-27

  Nattpoet
Mycket vacker text. Ett leende av sorg.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta