Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kors på min handlingskraft



Det sitter ett kors
på min handlingskraft


Vad är det
som har hänt?


Det var en gång
för längesedan
som kraften
togs ifrån mig
och många andra


Nu är det dags
att våga
ta tillbaka
det som är mitt
det som tillhör mig




Fri vers av Ewa Flower
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-27 11:04



Bookmark and Share


  rocksolid
Kräv din rätt!
2009-06-27

  stella
Precis, det är du som har kontrollen! Jag får hjälp av Barbara Bergers Vägen till kraft; enkla snabba råd som fungerar.
2009-06-27

  Rockalex
Yes

nu är det dags
2009-06-27

  Lotti
ja att stå i sin egen kraft och låta den få verka, låter underbart
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower