Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från rocksolid!


My declaration to the world today!



My power is
within

Be aware
if you're not nice
to me
I'm going
to let
my dragon out




Fri vers av Ewa Flower
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-27 11:07



Bookmark and Share


  rocksolid
Drakar är fina djur, man ska vårda dem. Grattis
2009-06-27

  Cosmic Johanna
Nice,

i like dragons:-)

kosmoapplåder för kraften som kommer loss.
2009-06-27

  Rockalex
ha ha ha ha ha
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower