Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: vanlig ostronskivling på bokstam (men texten handlar om gamla utdöda giftiga arter som fanns förr)




Svamp av Okänd Art (rimvers)

~¤~

Jag vill hylla dig
du som är okänd för mig
ingen på jorden vet ditt riktiga namn
men många dig fann och åt av dig och försvann
du stod där då förr i gryningsljuset
och djur och människa tillika behövde föda i dagsljuset
nu kanske de botat mången sjukdom med dig
om du fanns kvar vill säga,
mänskligheten nu kanske ångrar sig

LPWJ 27/06/09




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-27 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP