Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom hjärtat

En doft av Kina
ditt namn på min vagina
viskande vått
tvingande torrt
trär på tar av
tillnyktrande slav

skyddar kroppen
kryddar hoppen
försöker stå still
sakta
klarna till
börjar se sammet
i ny dager
missbrukande hamlet
långt från fager

en dag sken solen rakt
jag hörde min röst
våga svagt
stickande rena strålar
genom hjärtat
likt pålar
tid att se oss som gjort
inte göra
stänga din port
låta vinden framåt föra

doften av Kina
då jag bar ditt namn mot min vagina




Fri vers av viola raz
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-09-29 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viola raz