Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte vill hålla min hand får jag göra det själv

Ge mig en tanke att luta huvudet mot
Det känns som att mina är stora och svåra
jag är rädd för att förlora dem
om jag inte balanserar stilla

tappat taget har jag gjort en del
och frågan är om jag fortfarande fumlar
efter något fast att hålla tag i

En tomhet finns i mig
som fylls av alla tankar
så många att de flyter samman
och jag har svårt att höra
vilken som egentligen är den rätta

vilken är det? var är du? vad vill jag?

Trevande söker jag din hand
eller är det min egen jag försöker nå?
jag har ju två.

jag smyger, på ett sätt
för ingen vet hur jävla konstigt det är att inte veta




Övriga genrer av LillaL
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaL