Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planerar sitt avsked



sätter på
Beethovens femma

packar det viktigaste
i en kappsäck

resten i lådor
till Emmaus

säger upp lägenheten

skriver ett brev
till sin bror



och beställer en taxi
till Västerbron...














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-02 23:36



Bookmark and Share


  Roula O
en sorglig text...
2009-07-12

  peter markurth
fint framförd
2009-07-02

  Peter Jr Eriksson
sorglig !
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP