Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom sitt i mitt knä

och om jag låg med dig igen
skulle ljuset slockna

en hel livslust dö
eller en tanke brista

det är svagheten som sårar mest
det gör så ont att inse-
han gjorde mig besatt

av det oförlåtna
och
det enkla

det liv vi lever
eller har levt

han minns nog inte längre
men i mig slår det fortfarande
nästan
i samma takt




Fri vers av Katja-
Läst 470 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-27 21:47



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! Och jag känner exakt igen mig! <3
2023-09-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
ditt hjärta slår av kärlek
det är bra

dessvärre har det negativa konsekvenser när slagen blir ohörda, eller sveket skett.

starkt, bra.
2012-09-10

  Sturesdotter
den där takten som stannar kvar...länge länge...
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-