Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev "berörd" av en "rostalgibild" av rocksolid!


Mina läppar längtar efter dig


Det kittlar i mig
det lever i mig
jag hör fåglarna kvittra


Det rör sig i mig
det finns liv
i mitt underliv


Sakta börjar jag
känna min läppar
längta efter dig


Det jag trodde
var dött
är nu återfött




Fri vers av Ewa Flower
Läst 423 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-28 21:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker poesi; känslan av läppars längtan så väl förmedlad...
2009-07-08

  Junitvillingen
Skön text om längtan...härligt formulerad!
2009-07-07

  rocksolid
Härligt att läsa!
2009-06-28

  Lotti
ja härligt du förmedlar känsla av åtrå och längtan
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower