Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört



Livet är så skört,

morgondagen ingen garanti

helt plötsligt kan det liv vi har

tas ifrån oss

utan någon förvarning


Detta fick världen uppleva

dagen då ditt hjärta slutade slå, Michael




Fri vers av sirène
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène