Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar alla uttryck vi har skrivit till varandra

 

 

 

 

Sträcker fram min hand in i din famn
perforerar ditt hjärta med min klo
för att violen av ditt blod kan regna på mina papper
för att stjärnorna och fjärilar kan återfödas

Vad återstår av kärlekshistorier utom kärleks ord i våra brev
Vad som förevigar mer än bläcket på papper
och vem sade,
att kroppen är mer sann än skuggan..

Mitt hjärta är fullt av din närvaro när du är frånvarande
och jag är omgiven i gåvor av dina andetag..dina ord
som är frånvarande i denna aftonen..

dina ord som rinner ovanför min röst
dina ord som målar min gryning med kärlek
dina ord som bildar ett immigt moln
för att din närvaro ska regna från mitt skin till bottnen av mina artärer

Älskar alla uttryck vi har skrivit till varandra
även de uttryck som vi inte frigjorde
men vi sparade dem,som de färgade fiskar
som lyser i våran blodcirkulation

och här är jag
begrundar i mina fingrar medan jag skriver detta brev till dig
Hur mina fingrar förvandlas till fem fåglar och flyger mot dig

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 459 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-29 19:33



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket vackert.
2009-07-03

  kärleks ängel
strålande vackert!!
2009-07-01

  Roula O
en strålande vacker text...
2009-06-30

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-06-29

  carina L
Vackert och kärleksfull!. En dikt med så många känslor och tankar och ändå har en allsmäktig mening.
2009-06-29

  stella
Vackert och inte för långt...fiskar i blodomloppet-helt galet! Shukran...
2009-06-29

  Junitvillingen
Ett plus ett blir två - så vad väntar ni båda på?;-))) *LYCKA TILL! *
2009-06-29

  Suzy med punkterna
Så underbart vackert att jag inte finner varken ord eller.........
2009-06-29

  Sturesdotter
när man lever i samklang
på avstånd
väl skildrat
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m