Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

 Om jag är blomman ut i ökenland
 som växer ur torkans jord
 då är du mitt regn
 som släcker blommans törst
 om jag är vandraren
är du min oas
om jag är fröet är du vinden
som för mig vidare
om jag är blomman ut i ökenland
som växer ur torkans jord
då är du mitt regn

som får mig blomma åter

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-29 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~