Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarvärld

världar av doft
av rosor scherzmin och caprifol

världar
vingsurrande
vindbladsljudande
med gräshoppsgnid och fågelsång

sol
himmel blå
hav som bjuder svalka

in genom sinneskanaler
smyger sommar
bar mot kroppen

för vinter
samlar nordenmännskor
kraft




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP