Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur askan...







Han talade om

sitt nya liv

med en så

intensiv glöd

att hon rodnade

över hans gamla

med henne

där askan ännu

inte svalnat




Fri vers av Mygg
Läst 272 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-29 15:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underbar text, tack!!
2009-07-02

    ej medlem längre
Oerhört angelägen reflektion i dessa utbytbarhetens tider!
2009-06-30

  stenen/ Yv Ericsson
Behövdes inte många ord för att beskriva, häll vatten över askan.
FÖR DU ÄGER!
2009-06-29

  Yheela
Med en brännande tydlighet.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg