Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modig och stark som lejonet


För att våga
vara verklig
mot mig själv
krävs mod


Jag låter lejonet
i mig komma fram
och jag känner mig
stark




Fri vers av Ewa Flower
Läst 428 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-29 23:16



Bookmark and Share


  walborg
Tack för en riktigt härligt stärkande dikt - smittar!!!
2009-07-03

  Cosmic Johanna
Skönt med lejonkraft

jag brukar också ryta till ibland:-)

Jag ser modet i dig,

du klär i lejonman.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower