Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa taget!


När jag

släpper taget

om hur

allt ska vara

kan glädjen

i att leva

fullt ut

släppas ut




Fri vers av Ewa Flower
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-30 06:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Kort, koncist och SÅ sant! Applåder:-)
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower