Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hokus pokus






Du ägnar dig

åt magiskt tänkande

suckade han

på distans

Ja och det fungerar

jag trollade ju

bort dig

sade hon

nära sig själv




Fri vers av Mygg
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-30 12:55



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Bra att ha den egenskapen, att bara trolla bort...
2009-07-01

    ej medlem längre
jupp. distant thinking works! positiv sådan också...:-)
2009-06-30

  Lyckohäxan Enediel
Gillar denna...kort och innehållsrik :)
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg