Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invadera mig !

 

 

 

Du ville att jag ska förbrylla dig
hänför dig
berusa dig
ja ... just nu...
så att du kunde ge dig hän känslan
du ville att jag starta bränder i den löpande brisen
så att din vind kunde ockupera mig ...


Varför ändvänder du inte då mina naturliga växter!
Ser du de exploderade venerna i ansiktet på mina händer?
Ser du dessa öppna sprickor på stranden av min mun?
Känner du till lukten av svavel som stiger ifrån mina ådror?
detta är min galenskap...


Jag vet allt om kvinnor
husdjur
vilda djur
om rosor
om de fyra elementen
allt om kemi på jorden
och kvinnans kemiska sammansättning

Jag vet hur äpplen blir runda
hur skogar av sockerrör bli sammanflätade
och jag vet
Hur kvinnors bröst letar efter sina byten



Så damen
Benåda mig ifrån dina sexuella terror
för jag är som en liten pojke
och små pojkar kan inte vara rättvisa i spelet med flickor
kanske har jag dåligt rykte i kvarteret där du bor
Men jag lovar dig att spela igen med dig
och låter dig vinna spelet



Släng alla dina kort
Tala till mig!
Var passionerad!
Vara regnig!
Explodera !

med mig

Vara stormig!
Stå inte bara där..
Bind håret med ett blått band
och
Slå till !

Invadera mig !
Anfall mig !
Träng igenom min kropp..
för det är inte viktigt att jag vinner
Det spelar ingen roll vad du skriver om mig
viktigast att världen ska veta
att imperialismen kan vara en kvinna



Så du vackra
Bryt glaset som separerar
min röst ifrån dina skogar
mina fingrar ifrån dina tropiska provinser
min häst från dina gröna fält

Du vackra

Om dina läppar rör vid min hals just nu..
så skulle jag smälta
brinna till aska
och ljuset skulle går ur
mina fingrar...




Fri vers av issac.a.m
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-25 20:33



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
underbart ärlig text
2010-07-26

  sulimaa
Nästan lite desperat galet och ändå djupt vackert ...
2010-07-26

  sellout
mums så vackert! gillas.
2010-07-25

  Aisha VIP
....:) ..hihi...jag blir lite full i skratt måste jag erkänna... ;)
2010-07-25

  Pot Pourri
vackerheten i ärligheten 'textifierad' och fångad ner på 'papper'. läser med förundran över komplexiteten i hela stycket. ger mig trovärdighet i och med att här finns både och i många nivåer känslor = stor helhet och stor poesi. tack för denna publicering som gjorde mig ännu ett snäpp leende och sörjande. den kärleken den kärleken dubbelt bottnad alltid.
2010-07-25

  stella
Jag bara smälter...massor av unika tilltalande formuleringar.
2010-07-25

  Suzy med punkterna
Vilken explosion...underbart galet
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m