Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vecka utan sin pojkvän kan vara förödande ibland. ändock nyttigt antar jag.


Hur du lyckats förändra mig

trodde aldrig att jag
som är helt utan luktsinne
( kan inte ens känna vilken parfym det är du bär idag )
kunde sakna din doft
så här mycket

Förstår inte hur jag som
har ett perfekt gehör för all musik
( jag bara visar det inte alltid )
plötsligt bara inte hör någonting
utom dina samtal.

Eller att jag
vars kärleksspråk snarare är ordens
( fast visst är din ryggmassage helt underbar )
kunde sakna känslan av dig
tätt intill mig

men framför allt kan jag inte förstå
hur en tuff tjej som jag
( Ja, jag har burit ett kylskåp )
kan finna mig själv skakandes av gråt
efter dig.




Fri vers av Fenomena
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 23:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
It´s all in your heart, sweetie.

"Deep down inside...", som Lou Reed sjöng.
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena