Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske en dröm

  Kanske var det som i sagans land
blott en skimrande vacker chimär
en dröm som verkade så äkta
som inte handen berörde
men sinnet

kanske var det som i sagans värld
blott en skimrande vacker
dröm av molntussar
som inte handen berörde
men sinnet

så ljuvt så verkligt
men ändå så drömskt
kanske var det så
i alla fall en stund

innan vi vaknade
och regnet åter föll




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-30 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~