Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som inte hörs, finns inte

 

 

 

jag förstår inte
hur det går ihop
att vara så liten
att man inte får plats




Fri vers av Issand. VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-07-01 02:25



Bookmark and Share


    tehdog
!!!!!


!!!!!

hahahah vad fan ska jag säga.

En dikt jag önskar jag hade kommit på. Fan vad gjutet.
2009-10-19

  _Mian_
Den som är liten borde få en stor stor plats att springa fri på och utvecklas efter sina förutsättningar istället för att klämmas in i en "liten begränsad låda" av människor som har tagit sig rättigheten att minimera någon annans livsytrymme. Mycket bra och viktig text.
2009-09-16

  pang
vackert, inte klyschigt alls, bara så precist.
2009-07-22

  Jean-Michel Orblin
fyndigt
2009-07-16

  Roula O
en vacker och fyndig text...
2009-07-01

  Sturesdotter
klockren dikt
klockren känsla
2009-07-01

  etthjärtaäralltidrött
tvetydiheten i dessa korta rader säger allt, lyser ångest
2009-07-01

  Burn
jag uppfattar det som något som tvingats att inte höras, synas eller ta plats, något som nästa imploderat av allt tryck. och att en process nu kanske har startats mot att försöka vända på allt det, vända riktningen, och det kan vara fruktansvärt omtumlande att försöka sträcka ut något som har fått lov att krympa ihop under lång tid.

det är en förkrossande tyngd över de där fyra raderna.

och det säger allt. bra skrivet.
2009-07-01

  Junitvillingen
Nope, det förstår inte heller jag...DÅ borde man verkligen rymmas!;-)
Mycket fyndigt skrivet - och högst tänkvärt!
2009-07-01

    ej medlem längre
låter som det gnager djupt

ja orden startar tankar

fint <3
2009-07-01

  Nikolai Jungsin VIP
under ytan... där finns det en hel del..
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP