Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen idé



ingen idé att skura upp blodet
slicka upp spyan
skrapa bort huden
eller förtränga alla minnen

när till och med ens vänner
bara är ute efter att såra en
blir man lite asocial
lite nere

läser en bok om en clown
och hans anhang
med onda uppsåt

och känner att det inte är någon idé
att skrubba fläckar från golvet
borsta bort brun tandsten
eller ens tvätta håret

varför skulle jag?
vem skulle bry sig?

inte clownen i alla fall

inte mina så kallade vänner
släkt
eller min terapeut

ingen idé
det är fan ingen idé...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-12 14:02



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Neh, ta en paus, gör något kul eller bara andas...
2009-07-13

    Burre
*kram*
2009-07-13

  katnthepoet
snyggt!
2009-07-13

  Marlboroman/Hg VIP
Håller med dig. Det är fan ingen idé. Nästan inte ens att skriva om det. Men det gör vi – och av nån djävla anledning tycks vi hålla ut ändå.
Bra fångad känsla!
2009-07-12

  peter markurth
snyggt
2009-07-12

    leelee
Besvikelsens frukt...
2009-07-12

  Lotti
uppgiven text... kul latt se dig igen :-)
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP