Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 6


Mörka Väggar





– Vad är, enligt er, svenskans vackraste ord? Annie?
- Klaustrofobi.

Annie med kängorna uppslängda på bordet
hårda blickar på kamraterna bakom den svarta kajalen
en blond tuperad man som skymmer sikten för Lukas.
Alla vet allt om Annie.
Annie vet inte ett skit om dom.

- Säger ju lite om vad människor utan mening prioriterar.

Annie känner sig ibland liten
som om hon bara vore hälften av alla sina 180 centimeter.
Ibland är det omöjligt för henne att andas
där hon sitter på sin säng
med bara mörka väggar att se ut på.
Men stjärnorna på armarna syns knappt längre.
Och snart kommer sommaren med linnena.

- Jag kan också vara lycklig.






Fri vers av Andie
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-01 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie