Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 8


Natural Born Killers




Filmkväll med tjejerna!
Ett försök att uppnå det där normala
som Miss Maria alltid pratar om på luncherna.

- How sexy am I now fucker?
– Asså den här filmen är så jävla skön!

Miss Maria och hennes gäng pimplar Margaritas
samtidigt som dom ser
på Mean Girls, utan att riktigt se på den.
En film som Julia aldrig skulle säga var så jävla skön.
Sara förstår inte riktigt.
Men instämmer med Julia.








Fri vers av Andie
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie