Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 9


Miss Maria






Marilyn Monroes läppar ser ut som
en bränd mans tår.
”En Lopez-rumpa, tack!” kommer snart att ersättas med
”Kan ni göra någonting med mig som får mig
att likna fantastiska Miss Maria?” av alla 37-åriga kvinnor
nerkörda av själva livet.
Perfektion.
Så kan man stava hennes namn.
Men det folk viskar smekande i lunchkafeterian är
Miss Maria – Queen Bee








Fri vers av Andie
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie