Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan o saknaden

"""" Längtan o saknaden är två stora
uppenbarelser som

Jag har från min kropp o själ
dom ger vika för dig """""""""""




Fri vers av kärleks ängel
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-01 13:14



Bookmark and Share


  peter markurth
oerhört fint
2009-07-23

  issac.a.m
........

oj..
vackert..
2009-07-14

  Suzy med punkterna
Oj så bra poetat
2009-07-12

  Sladjana Zubcevic
Vackert min vän!
2009-07-07

  Ronny Berk
längtan, saknaden och förhoppningen väl beskriven ...
2009-07-05

  Suzy med punkterna
Det som driver framåt........
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel