Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan vi börja om från början, men istället för att gå framåt, kan du gå åt höger och jag åt vänster.?


låtsaskärlek och toalettrullar

ser du inte att alla
våra hjärtan suddas ut
ett efter ett försvinner dom
som om dom inte funnits alls

du förstår kanske inte
för du vet ju aldrig något
har aldrig koll på nånting

"oj, är klockan åtta på mogonen
jag glömde sova"

"nej nu skämtar du,
bush är väl president i usa?"

"har inte augusti redan varit?"


du förändrades mitt framför mina ögon
från han jag verkligen tyckte om
till någon jag nästan blir äcklad av


jag har lärt mig att kärlek
det är inte att titta på varandra
utan att titta i samma riktning
-så sluta stirra på mig sådär!



men när allt tar vid,
så tänker jag ändå jämföra
den här kärleken med toalettrullar

för vad gör man när rullen är slut
och man inte har någon ny?




Övriga genrer av elinmaria
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria