Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skjuter in mig i dig

Jag skjuter in mig i dig.
Tränger in allt hårdare.

Jag vet inte om du njuter.
Jag vet inte ens om du märker att jag är här.
Nära.
Närmare än du är din hud.

Jag forcerar mig fram.
Genom kött, brosk och hud men också genom din själ.
Jag kommer djupare.
Nu är jag snart så långt inne det går att komma.

Jag spränger bort känslomurar med världens mest explosiva ämne.
Men du kanske vill bli lämnad oöppnad?
Du kanske vill fortsätta vara förseglad?

Det är hursomhelst för sent nu.
Jag har öppnat dig.
Jag har trängt igenom.
Jag har nått ditt allra innersta.

Jag fick dig att älska mig tillslut.
Eller?




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-01 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren