Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur skulle mina ord kunna skrivas utan dig....




Två läppar av etern..

 

 

 


Jag åtrår dig
åtrår pulsen i dina läppar
skapt av alfabetets träd

Jag åtrår elden i dig
och suktar att den skall släcka
alla andra språk inuti mitt hjärta

Åtrår något i natten
något av kärlek
åtrår skuggor av körsbär
nyanserna i dig
och vill skriva från regnet av tiden
till sadeln för mötet

Åtrår rysningarna av de inre explosioner
som uppkommer av saltet
i din passion

Varje gång jag andas dig
flödar nektar av ditt vatten ur mitt hjärta
och när jag utvisar dina fibrer från min kropp
så dansar din doft i mitt blod

du...

jag drunknar i dig
drunknar i havet av din mun
så räds mig inte
räds endast min avsikt att
trycka min törst på dina mjuka läppar...

 

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 408 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-07-19 00:31



Bookmark and Share


    lenakarin
Du gör något med orden så att de lever av sig själva..
Magi?
2012-04-10

    ej medlem längre
Din röst i orden är som en smekning på kinden.
2012-04-09

    ej medlem längre
underbar..
2012-04-09

  Änglaögon
Väldigt fin kärleksdikt...
2012-04-09

  wildrose
Mmm, blundar och möts av en kyss.
Du min vän är bra!
2012-04-09

  firefire
underbart vackert...
2010-07-22

  sachie
sista versen var vacker. Skulle kunna klara sig själv. Känns som allt blir sagt i de meningarna. Bra!
2010-07-21

  Nina Nightwish
Vackert:)
2010-07-20

  Lasseman VIP
Magiskt, kärleksfullt vackert min vän.. du inspirerar, broderkram och applåder
2010-07-19

  Suzy med punkterna
Som den ljuvligaste dagg en sommarmorgon ...
2010-07-19

  sulimaa
Just så ja...du kan det språket ...kärlekens språk...
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m