Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland rosor

Bland rosor växa tistel
bland snåren växa
lijors skönhet
bland torka växa
kärlek
ur jordens torra skikt
bland rosor växa
tistel
bland snåren växa
liljors skönhet
för din klara blick i natten
alltid




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 635 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-01 22:56



Bookmark and Share


  aol
verkligen stark fin poesi vännen,
2010-06-22

    ej medlem längre
underbart!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~