Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skär han inte bort det som ändå vissnat först?


Haiku 46

Liemannen slår.
Han fäller min älskade.
Döden har skördat.

© Boa Berg 2005-09-30 00:19




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 572 gånger
Publicerad 2005-09-30 00:23



Bookmark and Share


  JMR
Lysande små rader
2005-09-30

  Markattan
Tre rader som gör väldigt ont att läsa. Kort, koncist och fullt av känslor.
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg